برنامه نویسی و مونتاژ و راه اندازی دستگاه چاپ پارچه

برنامه نویسی و مونتاژ و راه اندازی دستگاه چاپ پارچه

 

در این پروژه برای دستگاه چاپ پارچه در یک کارخانه ، از اینورتر (درایور) تتا مدل MA610 و پی‌ال‌سی (PLC) ایتک مدل 14SS2 استفاده شد.

تمام کار از صفر تا صد اعم از برنامه نویسی ، مونتاژ ، نصب و راه اندازی بر روی دستگاه چاپ پارچه انجام شد.

این پروژه توسط گروه اتوماسیون صنعتی تسلا به مدیریت رضا اقبالی با موفقیت و رضایت مشتری به پایان رسید.

دستگاه‌های بکار برده شده در این پروژه :

Inverter : Teta MA610

Plc : Atech 14SS2

جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره پروژه‌ها تماس بگیرید.

در دنیای امروز، دقت، سرعت و کیفیت از عوامل اصلی موفقیت در صنایع نساجی و چاپ پارچه هستند. سیستم‌های سنتی به دلیل عدم انعطاف‌پذیری و وابستگی به نیروی انسانی، دیگر پاسخگوی نیاز تولید مدرن نیستند. به همین دلیل، استفاده از سیستم‌های اتوماسیون صنعتی برای دستگاه‌های چاپ پارچه به یکی از اصلی‌ترین راهکارها در افزایش بهره‌وری تبدیل شده است.

نقش PLC و اینورتر در بهینه‌سازی فرآیند چاپ

در این پروژه از PLC ایتک مدل 14SS2 برای اجرای منطق کنترلی دستگاه و از اینورتر تتا مدل MA610 برای کنترل دقیق دور موتور استفاده شد. این ترکیب حرفه‌ای، باعث شد عملیات چاپ با دقت بالا، کنترل سرعت متغیر و هماهنگی کامل اجزا انجام شود. همچنین، تغییرات لازم در فرآیند تولید بدون نیاز به سیم‌کشی مجدد، تنها با تغییر در برنامه PLC قابل پیاده‌سازی بود.

اجرای تخصصی پروژه توسط گروه صنعتی تسلا

نکته‌ای که این پروژه را متمایز کرد، اجرای صفر تا صد آن توسط گروه صنعتی تسلا بود. تمامی مراحل از طراحی تابلو برق، برنامه‌نویسی نرم‌افزار PLC، مونتاژ، نصب و راه‌اندازی کامل سیستم روی دستگاه چاپ پارچه، توسط تیم متخصص این مجموعه انجام شد. این یکپارچگی در اجرا موجب هماهنگی بی‌نقص بین اجزای سخت‌افزاری و نرم‌افزاری و همچنین رضایت کامل مشتری گردید.

انتخابی مطمئن برای پروژه‌های صنعتی شما

اگر شما هم در کارخانه یا کارگاه تولیدی خود با چالش‌هایی مثل کنترل دقیق سرعت، بهینه‌سازی فرآیند چاپ یا اتوماسیون دستگاه‌های قدیمی مواجه هستید، گروه صنعتی تسلا با تجربه‌ فراوان در برنامه‌نویسی و اجرای پروژه‌های اتوماسیون صنعتی آماده ارائه خدمات حرفه‌ای است. تسلا نماینده برندهای معتبر همچون TETA و ATECH بوده و تمامی پروژه‌ها تحت نظارت مستقیم مهندس رضا اقبالی اجرا می‌شوند.

جهت دریافت مشاوره، بازدید فنی از سایت پروژه یا شروع همکاری در پروژه‌های اتوماسیون صنعتی، با گروه صنعتی تسلا تماس بگیرید. ما آماده‌ایم تا راه‌حل‌های دقیق و قابل اعتماد را برای ارتقاء خطوط تولید شما ارائه دهیم.